top of page
IMG_4434.jpeg

Frisöryrket handlar om mycket mer än bara ett jobb. Det handlar om konst och känslor. Att bli en sann konstnär inom detta yrke kräver en naturlig talang som man föds med, det kan inte läras. Men med passion, hårt arbete och erfarenhet kan man utveckla sin talang och bli en bättre frisör. Att förvandla en persons hår till en vacker och unik skapelse är en ära och en utmaning som jag tar på största allvar. Jag strävar alltid efter att ge mina kunder en upplevelse som är både personlig och professionell, där deras önskemål och min kreativitet smälter samman för att skapa det perfekta resultatet.

 

HAIR WE GO 

bgImage

 

Guld Paket 

Vårt Guld Paket erbjuder en ultimat lyxbehandling för dig och ditt hår. Vi börjar med en noggrann konsultation där vi tar hänsyn till din ansiktsform och huvudform för att skapa ett personligt resultat som passar just dig. Under behandlingen har du möjlighet att välja mellan en klippning med sax eller maskin, eller en kombination av båda teknikerna. Vi erbjuder även skäggklippning eller rakning, där vi använder varma och kalla handdukar för att ge dig en avkopplande upplevelse. För att ge dig en komplett behandling ingår också vaxning av näsan, öronljus för att rensa öronvax och ansning av ögonbryn för att rama in dina drag på ett smickrande sätt. Välkommen att unna dig vår Guld Paket-behandling och uppleva vår professionella och personliga service.

image.jpg

Så här säger våra kunder

Jag har varit hos flertalet barberare/ frisörer och har aldrig känt mig så väl omhändertagen som jag gjorde hos Mejd. Köpte Gulpaketet och det var värt varje krona, blev riktigt nöjd med slutresultatet och kan varmt rekommendera honom!

Martin L . Bokadirekt 

bgImage

 

Silver Paket 

Silverpaketet är det perfekta valet för dig som vill ha en professionell hårklippning och skäggtrimning som är anpassad efter din ansikts- och huvudform för ett optimalt resultat. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och ge dig råd om vad som skulle fungera bäst för din stil och personlighet. Med vårt silverpaket får du en noggrann klippning av både hår och skägg på endast 45 minuter, tillsammans med en varm handduk och en professionell styling för att se ut som bäst. Kom in och upplev vår höga standard och passion för skönhet och stil!

Så här säger våra kunder

En av de bästa o absolut den mest passionerade frisören jag gått till.

Magnus M . Bokadirekt

bgImage

 

Kostym frisyer ( Taper Fade ) 

Kostymfrisyren är till för dig som vill att ditt hår ska passa din klädstil eller arbetsmiljö. Det är särskilt lämpligt för dig som har ett professionellt arbete och som vill ha en elegant och stilren look som passar din formella klädsel på jobbet. Vi tar hänsyn till din ansiktsform och huvudform vid konsultationen för att skapa en frisyr som kompletterar din kostym perfekt. Med fokus på detaljer och noggrannhet kommer vi att klippa och styla ditt hår på ett sätt som framhäver din stil och personlighet på bästa sätt. Varm handduk och professionell styling ingår för att ge dig den perfekta avslutningen på din kostymlook.

Så här säger våra kunder

Blev väldigt nöjd med både klippning och skägg. Mejd lyssnade på vad jag önskade och kunde med sin kunnighet ge bra förslag på vad som skulle fungera. Proffsigt!

Per S . Bokadirekt 

bgImage

 

Skin Fade

Vi erbjuder två typer av skinn fades som ger en snygg och ren look. Den första är en klassisk skinn fade, där håret i nacken och på sidorna är helt barberat, vilket ger en ren hudkänsla. Därefter gradueras håret i längre längder på hjässan för att skapa en fin övergång mellan hårlängderna. Den andra typen är en shadow fade, där vi börjar med knivrakning nederst i nacken och på sidorna och gradvis ökar längden mot hjässan. Vi fadar ut hårfästet helt för att skapa en jämn övergång mellan hud och hår utan några kanter. Vårt fokus ligger på att skapa en jämn övergång och en stil som passar dig perfekt.

Så här säger våra kunder

Det positiva: Alltid perfekt resultat Det negativa: Du kan aldrig gå och klippa dig hos någon annan 

Ola S . Bokadirekt 

bgImage

 

Tyst Klippning 

Tyst klippning är ett perfekt alternativ för dig som upplever det obekvämt att prata med frisören eller för dig som efter en lång arbetsdag inte känner för att prata. Hos oss kan du koppla av och njuta av tystnaden medan vi tar hand om ditt hår. Vi är dedikerade till att ge dig en avkopplande och lugn atmosfär där du kan slappna av och få den klippning du behöver utan onödigt prat.

Så här säger våra kunder

Bra surr å toppklass klippning å skägg

Patrik L . Bokadirekt 

bgImage

 

Klassisk herrklippning 

Välkommen till vår 90-tals inspirerade frisyrbehandling. Vi börjar med en personlig konsultation för att förstå dina önskemål och anpassa behandlingen efter ditt hår. Efter en skonsam hårtvätt följer en enkel men stilren styling. Behandlingen tar mellan 30-45 minuter, beroende på längden och tjockleken på ditt hår. Vi ser fram emot att ge dig en klassisk och tidlös look.

Så här säger våra kunder

Fantastiskt bra frisör. Och väldigt trevligt bemötande!

Pontus B . Bokadirekt 

bgImage

 

Undercut / Hairtattoo

Undercut är en frisyr där man rakar av allt eller delar av håret på nacken eller sidorna. Denna stil används ofta för att ge en extra attityd till frisyren eller för att hantera för mycket tjockt hår. Det kan utföras som en enkel fade eller kombineras med en hairtattoo för att skapa en mer personlig stil.

Så här säger våra kunder

Alltid lika skönt att komma till Mejd och bli klippt, han är superduktig!

Anika S . Bokadirekt 

bgImage

 

Kvalitet - Service - ​erfarenhet 

hårklippningar

Det är oerhört viktigt att välja en frisyr som passar din ansiktsform. Hos oss tar vi inte bara hänsyn till ditt ansikte, utan även din klädstil och vad du jobbar med för att skapa en komplett look som passar dig perfekt. Innan vi börjar klippa och forma håret tar vi oss tid att verkligen förstå dina önskemål och behov. Hos oss kan du lita på att du får den absolut bästa frisyren som är skräddarsydd för just dig.

Rakning 

Vi utför rakning av hela ansiktet med kniv för en klassisk och lyxig upplevelse. Innan behandlingen påbörjas ångar vi ansiktet med en ångmaskin och varma handdukar för att mjuka upp huden. Därefter använder vi mjuka händer för att raka skägget och avslutar med att kyla ner huden med kalla handdukar och applicera aftershave för att lugna huden. Hos oss kan du förvänta dig en avslappnande och professionell upplevelse.

Skägg

Skäggklippning är perfekt för dig som vill ha ett kortare, välansat skägg med en vass look. Hos oss får du en snygg fade som följer din ansiktsform, med skarpa linjer trimmade med kniv. Innan vi börjar klippa tar vi oss tid att analysera ditt ansikte och bestämma vilken klippning som passar dig bäst. Vi fokuserar på kinderna och ansiktsformen och skapar en klippning som är skräddarsydd efter just dina behov och önskemål. Hos oss kan du lita på att du får den perfekta skäggklippningen för att framhäva din stil och personlighet.

Mustasch

Hos oss förvandlar vi din look genom att ge dina mustascher den perfekta formen som passar din ansiktsform och stil. Genom att trimma och forma dina mustascher på rätt sätt kan hela ditt skägg få en helt ny dimension och stil. Lämna dina mustascher i våra erfarna händer och lita på att vi tar hand om dem på bästa möjliga sätt. Vi arbetar noggrant och precision för att skapa en look som du kommer att älska. Hos oss kan du förvänta dig en högkvalitativ och personlig service för att ge dina mustascher den uppmärksamhet de förtjänar.

bottom of page