top of page

 

HAIR WE GO 


bgImage

 

Traditonella Slingor 

Traditionella slingor är en teknik som skapar liv och rörelse i håret genom att använda olika nyanser och kontraster mellan ljusa och mörka toner. Detta ger en naturlig och vacker effekt som sträcker sig från hårbotten ut till längderna. Om du vill ha subtila eller mer dramatiska slingor i ditt hår så kan vi hjälpa dig att välja rätt nyanser och tekniker för att uppnå det perfekta resultatet. Vid bokning väljer du vilket paket som passar din hårlängd och önskemål. Vi arbetar alltid med noggrannhet och precision för att skapa en unik och personlig look som du kommer att älska.

Så här säger våra kunder

Så bra på färg och form! Hjälper till och ser vad man passar i, vem gillar inte det?

Sofia . Bokadirekt 

bgImage

 

Babylights Slingor 

Babylights är en avancerad slingteknik där slingorna görs extra tunna och fina, vilket skapar en mjuk och naturlig effekt i håret. Denna teknik tar längre tid än vanliga slingor eftersom fler slingor skapas, men resultatet är definitivt värt väntan. Eftersom slingorna är så tunna blir utväxten mindre markant och ger en mer naturlig look. Vid bokning kan du välja mellan olika paket beroende på längden på ditt hår och önskad effekt. Vi arbetar alltid med noggrannhet och precision för att skapa en personlig och unik look som du kommer att älska.

Så här säger våra kunder

Som alltid blir jag välkomnad och väl omhändertagen hos Majd. Bättre och proffsigare frisör har jag aldrig mött. Majd är så oerhört trevlig som person, det är både mycket skratt och djupa samtal när jag är där. Han ser hela personen inte bara håret, som alla andra jag varit hos. Nöjdare än så här kan jag inte bli. Även min man har varit där och han säger precis samma sak

Ing-Gun N . Bokadirekt 

bgImage

 

Highlight Slingor 

När du väljer att göra slingor (highlights) i håret, har du möjlighet att antingen bleka dem för en ljusare effekt eller toning/färgning för en mer dämpad look. Med vår avancerade slingteknik skapar vi extra tunna och fina slingor som ger en mjuk och naturlig effekt i håret. Denna teknik tar längre tid än vanliga slingor eftersom fler slingor skapas för att uppnå det önskade resultatet. Vid bokning kan du välja mellan olika paket som passar din hårlängd och önskad effekt. Vi arbetar alltid med noggrannhet och precision för att skapa en personlig och unik look som du kommer att älska.

Så här säger våra kunder

Bästa frisören ever! Sjukt nöjd med resultatet, kommer garanterat komma tillbaka hit varje gång. Han är lyhörd och proffsig i det han gör!

Josefin H . Bokadirekt 

bgImage

 

Lowlights Slingor 

Lowlights är en teknik som skapar en mer nedtonad hårfärg genom att lägga mörka slingor i stället för ljusa, vilket är motsatsen till highlights. Slingorna skapas frihand eller i folie och placeras i områden där man vill göra håret mörkare och skapa dimension i färgen. Denna teknik ger en naturlig look och är perfekt för de som vill undvika en alltför ljus hårfärg. Vid bokning kan du välja vilket paket som passar din hårlängd och önskade effekt. Vårt team av erfarna frisörer arbetar noggrant för att skapa en personlig och unik look som passar just dig.

Så här säger våra kunder

Utmärkt service och fantastisk känsla för färg och vilken färg/sling behandling som behövs

Erika S . Bokadirekt 

bgImage

 

Bottenfärg / Helfärg 

Färgning av håret kan utföras av olika anledningar, såsom att dölja gråa hårstrån, ge håret ny lyster och glans eller för att sticka ut! Vid bottenfärgning fokuserar vi på utväxten av håret, och det är viktigt att utväxten inte överstiger 3 cm för att säkerställa ett optimalt resultat. Vid bokningar väljer du vilket paket du vill ha beroende på längden i håret.

Så här säger våra kunder

Nogrann och ser varje kund. Ser sitt arbete som ett skapande. Varje kund är ett nytt konstverk att ta sig an. Kreativ och konstär, så nöjd👌🏼

Linda S . Bokadirekt 

bgImage

 

Crazy Colors 

Rubriken kan behöva förtydligas för att inte skapa förväntningar om en negativ artikel. Istället kan man använda en mer beskrivande rubrik, t.ex. "Vad är Crazy Color-hårfärg?".

För texten kan man föreslå följande förbättringar:

Crazy Color-hårfärg är en typ av hårfärgning som använder sig av starkt pigmenterade färger som oftast inte förekommer naturligt i håret. Exempel på färger kan vara ceriserosa, turkos eller neongrön. Dessa färger ger en intensiv och iögonfallande look och passar perfekt för den som vill sticka ut eller addera mer personlighet till sin frisyr. Det är viktigt att tänka på att denna typ av färgning kan kräva mer underhåll än en vanlig färgning och kan slita mer på håret.

Så här säger våra kunder

Toppen-nöjd! Mejd var lyhörd, har känsla för färg/form så gav mig bra råd om klipp/färgning. Han har fått en ny stamkund! 

Toia M . Bokadirekt 

bottom of page