top of page


 

Who we are

Hair We GO är den ultimata salongen som erbjuder en välkomnande atmosfär och exklusiv konsultation anpassad efter din personliga stil. Vi tar hänsyn till din personlighet och dina önskemål samtidigt som vi kombinerar det med vår kreativitet för att skapa en individuell look som gör dig unik. Våra stylister är välutbildade och serviceinriktade och erbjuder allt inom hårvård, från de senaste färgteknikerna till klassiska hårstilar. Vi fokuserar på skonsamma behandlingar för att uppnå ett långvarigt resultat och rekommenderar kompletterande hemvård med världens ledande vårdande hårprodukter.

Vårt mål är att ge dig en total upplevelse under ditt besök och en lyxig förvandling. Vi erbjuder kostnadsfri och exklusiv konsultation och rådgivning som är anpassad efter din personliga stil. Vi vill att du ska känna dig avkopplad, trygg och omgiven av glädje och värme. Kvalitet kommer alltid före kvantitet hos oss och det är en del av vår värdegrund.

Vi välkomnar både gamla och nya kunder och ser fram emot att hjälpa dig att uppnå din drömlook!

 

Våra Konstnärer

Att vara frisör är det bästa jag har gjort i mitt liv 

 

Mejd Haddad

Jag är både barberare och frisör och jag älskar att uttrycka min kreativitet genom att spela med färg och form i håret. För mig är håret en canvas där jag kan uttrycka min konstnärlighet och jag känner alltid att jag målar när jag arbetar.

När jag arbetar med en kund tar jag hänsyn till deras ansiktsform, klädstil, hudton och ögonfärg för att skapa en look som passar dem perfekt. Jag använder mina professionella kunskaper och min känsla för att skapa både trendiga och klassiska stilar som känns naturliga för personen i stolen. Jag har en speciell passion för att framhäva naturlig skönhet med mjuka toner och lätta penseldrag.

Utöver klippning, trimning och rakning för både hår och skägg, erbjuder jag en mängd olika behandlingar. Oavsett vilken behandling du väljer, är min främsta prioritet att du som kund känner dig sedd och hörd. Med min mångsidiga kunskap och erfarenhet, kan du lita på att du är i trygga händer.

Jag är stolt över mina många års erfarenhet som välutbildad frisör och jag är här för att hjälpa dig att ta fram det bästa i ditt hår. Så varmt välkommen att boka en tid som passar dig så att vi tillsammans kan skapa en look som du kommer att älska.

bottom of page